Wederverkoop

Ben je werkzaam of heb je een winkel in de interieur branche dan kom je in aanmerkingen voor wederverkoop. Goederen dienen aangekocht te worden en dropshipping aanvragen worden niet behandeld.

Voorwaarden

Sta je ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? En is de bestelwaarde, met minimaal 5 artikelen, hoger dan € 1.200,-? Dan kom je in aanmerking en maken we graag een maatwerk offerte voor je.

Razendsnelle service

Niemand houdt van wachten. Daarom hoef je bij ons nooit lang te wachten op je artikelen nadat je je bestelling hebt betaald. In onze offerte vind je ook de leveringstermijn terug voor je aanvraag.

Korte lijnen

Vooral heel gemakkelijk is dat wij handelen vanuit een klein verkoopteam. Wel zo makkelijk indien je vragen hebt of de order aangepast wilt hebben.

Kortingsmogelijkheden

We maken graag een offerte op maat. We bieden advies dat aansluit op jouw bedrijf en toepassingen. Een prijs die lager wordt wanneer je meer bestelt. Een offerteaanvraag doe je via de mail. Vermeld daarbij je complete bedrijfsgegevens (firma naam, kvk nummer, btw nummer en telefoon nummer van het contactpersoon), het afleveradres en de artikelen die je wenst aan te schaffen in.