Onderhoud

onderhoud

Onderhoudsadvies

Onze beelden gemaakt van kunststof polyester. Dit materiaal is speciaal ontwikkeld zodat je er bijna geen onderhoud aan hebt. Wat wel af en toe aan te raden is, hebben wij hieronder omschreven.

1. Maak het beeld geregeld schoon. Dit kan met warm water en een zachte doek of spons. Let op! Doe dit niet met een hoge drukspuit.

2. Onze beelden zijn zowel binnen als buiten neer te zetten. Om de levensduur te verlengen raden wij aan het beeld in de winter (of met extreem warme temperaturen, storm of hagel) binnen te zetten. Tevens is het raadzaam om het minstens tweemaal per jaar het beeld van een nieuwe blanke laklaag te voorzien (ook wel blanke vernis genoemd). Zeker wanneer deze buiten wordt geplaatst. Zo ben je ervan verzekerd dat de kleuren en verflaag langer behouden blijven.

3. De polyester beelden zijn puur als decoratie object geschikt en dienen ook als zodanig te worden toegepast. Onverhoopt toch een kleine beschadiging? Dan kan dit bijgewerkt worden met polyester plamuur. Het bijwerken van de verf is mogelijk met verf op acrylbasis.