Betaalmogelijkheden

iDEAL

In Nederland is iDEAL al jaren de meest gebruikte online betaalmethode. Online betalen met iDEAL is vertrouwd, het is veilig en snel.

Hoe werkt iDEAL?

Na het kiezen van iDEAL als betaalmethode, kom je terecht in de eigen beveiligde online omgeving van je bank. Na bevestiging van de betaling, wordt het aankoopbedrag direct van je rekening afgeschreven. Zo ben je ervan verzekerd van snelle levering van je bestelling.

iDeal


Bancontact / Mister Cash

Voor Belgische klanten hebben wij de optie te betalen middels BanContact (voorheen Bancontact/Mister Cash). Bancontact laat zich het beste vergelijken met iDEAL: het is de populairste online betaalmethode in België, eenvoudig in gebruik en veilig.

Hoe werkt Bancontact?

Net als bij iDEAL is het met Bancontact eenvoudig om direct online te betalen. Je selecteert Bancontact op de betaalpagina en komt daarna terecht in de eigen beveiligde omgeving van je bank. Als de betaling vervolgens via Bancontact is goedgekeurd krijg je hiervan direct een bevestiging. Zo ben je ervan verzekerd van snelle levering van je bestelling.

Bancontact


Overboeking

Bij de keuze voor overboeking regel je zelf de betaling via een bankoverschrijving zonder tussenkomst van een betaalprovider (iDEAL of Bancontact).

Hoe werkt een overboeking?

Je selecteert Overboeking als betaalmethode op de betaalpagina. Je krijgt vervolgens de overboekingsgegevens te zien op de bestelling. Je kunt nu het totaal bedrag overboeken door zelf in te loggen in je online bankomgeving van je bank. Doe dit onder vermelding van het bestelnummer. Bij deze betaalmethode duurt het wel langer voordat betalingen zijn verwerkt tussen de banken. Houdt er dus rekening mee dat levertermijn hierdoor oploopt. Met name buitenlandse betalingen doen er circa 2 werkdagen over voordat deze op onze rekening verschijnen.

Overboeking