Toepassing & gebruik

toepassing
Onze beelden zijn gemaakt van kunststof polyester. Dit materiaal is speciaal ontwikkeld voor duurzaamheid tegen de elementen. De polyester beelden zijn puur als decoratie object geschikt en dienen ook als zodanig te worden gebruikt. Een aantal toepassingen zijn; als tuindecoratie, woondecoratie, etalage materiaal, blikvanger op een beurs of evenement en als winkel interieur. Alle beelden zijn hol en vervaardigd van polyester kunststof. Dit neemt echter niet weg dat ze onbreekbaar zijn. Zorg zo nodig dat het beeld goed vast staat om omvallen te voorkomen. En zorg dat er niets tegen het beeld aangestoten kan worden.

Plaatsing van een object

De plaatsing van een object hangt af waar deze geplaatst wordt en van het object. In de omschrijving wordt veelal aangegeven of het object over speciale bevestigingspunten beschikt. Laat je bij de plaatsing leiden door gezond verstand en vermijd dat het object kan omvallen. Een paar tips: Zorgen voor een vlakke basis. Wanneer er storm en/of hagel wordt verwacht, haal het object dan naar binnen. Zet je het beeld buiten? Let dan op dat deze niet in de wind staat om omvallen te voorkomen. Fixeer het beeld zo nodig.

Wat betreft het materiaal adviseren wij deze rond 35°C of - 8°C binnen te halen. Zeker met direct zonlicht kunnen objecten hoger oplopen dan de dagtemperatuur. Deze temperaturen zijn zeldzaam maar het is raadzaam hier rekening mee te houden.

Thematisering

Voor gemeentelijke instellingen, pretparken, kunstenaars, ontwerpbureaus en plaatsing van de beelden in publieke omgevingen dienen de objecten "hufterproof" gemaakt te worden. Dit proces, de materialen en arbeid verschillen aanzienlijk dan die van de beelden die geschikt zijn als decoratie object. Om dit te realiseren betreft een dergelijk product altijd maatwerk. Vraag naar de mogelijkheden.