Bel ons!

Tijdens werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur of:
Mail ons 24/7 via info@beeldenmarkt.com

Toepassing & gebruik

decoratie

Onze beelden zijn gemaakt van kunststof polyester. Dit materiaal is speciaal ontwikkeld voor duurzaamheid tegen de elementen (regen en zon) waarbij slechts minimaal onderhoud vereist is . De polyester beelden zijn puur als decoratie object geschikt en dienen ook als zodanig te worden gebruikt. Een aantal toepassingen zijn; als tuindecoratie, woondecoratie, etalage materiaal, blikvanger op een beurs of evenement en als winkel interieur.

Plaatsing van een object

De plaatsing van een object hangt af waar deze geplaats wordt en van het object. In de omschrijving wordt veelal aangegeven of het object over speciale bevestigingspunten beschikt. Laat je bij de plaatsing leiden door gezond verstand en vermijd dat het object kan omvallen. Een paar tips: Zorgen voor een vlakke basis. Wanneer er storm en/of hagel wordt verwacht, haal het object dan naar binnen. Zet je het beeld buiten? Let dan op dat deze niet in de wind staat om omvallen te voorkomen. Fixeer het beeld zo nodig.

Thematisering

Voor gemeentelijke instellingen, pretparken, kunstenaars en ontwerpbureaus dienen de objecten "hufterproof" gemaakt te worden. Dit proces, de materialen en arbeid verschillen aanzienlijk dan die in ons standaard assortiment worden aangeboden. Om dit te realiseren betreft een dergelijk product altijd maatwerk. Vraag naar de mogelijkheden.