Over ons

Beeldenmarkt.com is gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief hoogwaardige tuinbeelden, kunstbeelden en horeca reclame. Wij zijn al tien jaar actief en verkopen uitsluitend uit eigen voorraad. Wij hebben een zeer uitgebreide collectie beelden bestaande uit circa 2.000 modellen.
Onze beelden worden ambachtelijk vervaardigd en met de hand beschilderd. Gezien wij, in tegenstelling tot andere aanbieders, nauw betrokken zijn bij het vervaardigen van onze artikelen kunnen wij de beste kwaliteit garanderen.

Wij hebben service hoog in het vaandel staan. De aankoop van een beeld begeleiden wij dan ook met zorg. Van het moment van bestellen tot aan bezorging. Ook is het mogelijk om bij ons je bestelling af te halen op onze afhaallocatie.

Tuinbeelden

Tuinbeelden zijn nog steeds zeer populair. Logisch. Een (tuin)beeld geeft een persoonlijke uitstraling aan je tuin of interieur. Modern of klassiek. Er is voor iedereen een beeld te vinden. Naast de welbekende boerderijdieren zoals; koeien, schapen en varkens hebben wij ook moderne sculpturen voor in de tuin.
Van multicolor tot Mondriaan stijl.

Kunstbeelden

Wij hebben ook prachtige kunstbeelden in ons assortiment. Deze worden speciaal voor ons in een gelimiteerde oplage gemaakt.
Deze kunstbeelden zijn door gerenommeerde kunstenaars beschilderd of bewerkt. Daarbij krijgt u vaak bij dit mooie beeld dan ook een getekend certificaat van echtheid. Ondertekend door de kunstenaar. Dit maakt onze kunstbeelden populair onder kunstverzamelaars.

Kwaliteit

Onze tuin- en kunstbeelden worden met de hand vervaardigd door vakmensen. Het materiaal bestaat uit hoogwaardige polyester kunststof (ook wel polyresin of polystone genoemd). Onze beelden zijn hierdoor uitermate geschikt tegen verschillende weersomstandigheden en hebben dankzij het materiaal maar minimaal onderhoud nodig. Wij zijn nauw betrokken bij de productie van onze artikelen en voeren regelmatig controles uit om onze kwaliteit te waarborgen.

Beeldenmarkt.com staat voor:

  • De grootste collectie tuin- en kunstbeelden
  • Levering uit eigen voorraad
  • Ambachtelijk vervaardigd
  • Makkelijk & snel bestellen via onze webshop
  • Bezorging met gespecialiseerde vervoerders
  • Mogelijkheid uw bestelling te controleren voor u tekent voor ontvangst
  • Levering in zowel Nederland (m.u.v. Wadden-eilanden) als België
  • Mogelijkheid om zelf af te halen op onze afhaallocatie