Schade

Onze beelden zijn gemaakt van kunststof polyester. Dit materiaal is speciaal ontwikkeld voor duurzaamheid tegen de elementen. De polyester beelden zijn puur als decoratie object geschikt en dienen ook als zodanig te worden gebruikt. Een aantal toepassingen zijn; als tuindecoratie, woondecoratie, etalage materiaal, blikvanger op een beurs of evenement en als winkel interieur. Dat deze beelden zijn gemaakt van een type kunststof wilt niet zeggen dat deze niet breekbaar zijn. Je kunt het vergelijken met een decoratie object als zijnde een vaas. En dient als zodoende te worden behandeld. Val en/of stootschade zijn geen geldige redenen om aanspraak te maken op een schadeclaim. Zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie.

Al onze producten staan uitgepakt voordat deze verzonden worden. Vervolgens worden deze uitvoerig gecontroleerd voordat deze worden ingepakt. Bij ontvangst dient u het artikel te controleren voordat u tekent voor goede ontvangst. Dit wordt tevens vermeld op de vrachtbrief. Bij schade constatering dient hiervan een aantekening te worden gemaakt op de vrachtbrief door de ontvanger. Wij vervoeren hoofdzakelijk met geselecteerde vervoerder(s) i.p.v. reguliere post. Deze zijn geïnstrueerd dat de ontvanger de artikelen dient uit te pakken voordat er getekend wordt.

Onverhoopt toch schade? Dan dient dit op de dag van ontvangst schriftelijk te worden gemeld. Vul daarbij dit formulier volledig in en stuur deze retour naar het mailadres zoals omschreven in het formulier. Stuur daarbij foto's (in hoge resolutie) op van de schade. Maak daarbij de volgende foto's van het aanzicht van:

- het gehele artikel voorzijde
- het gehele artikel achterzijde
- het gehele artikel linkerzijde
- het gehele artikel rechterzijde
- close-up foto van de schade

Onze klantenservice zal je schademelding vervolgens beoordelen.