Bel ons!

Tijdens werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur of:
Mail ons 24/7 via info@beeldenmarkt.com

Schade

Onze beelden zijn gemaakt van kunststof polyester. Dit materiaal is speciaal ontwikkeld voor duurzaamheid tegen de elementen. De polyester beelden zijn puur als decoratie object geschikt en dienen ook als zodanig te worden gebruikt. Een aantal toepassingen zijn; als tuindecoratie, woondecoratie, etalage materiaal, blikvanger op een beurs of evenement en als winkel interieur. Dat deze beelden zijn gemaakt van een type kunststof wilt niet zeggen dat deze niet breekbaar zijn. U kunt het vergelijken met een decoratie object als zijnde een vaas. En dient als zodoende te worden behandeld. Val en/of stootschade zijn geen geldige redenen om aanspraak te maken op een schadeclaim. Zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie.

Al onze producten staan uitgepakt voordat deze verzonden worden. Vervolgens worden deze uitvoerig gecontroleerd alvorens deze worden ingepakt. Daarbij staat op de vrachtbrief vermeld dat de goederen dienen te worden gecontroleerd alvorens er getekend dient te worden door de ontvanger. Bij schade constatering dient hiervan een aantekening te worden gemaakt op de vrachtbrief. Wij vervoeren uitsluitend met geselecteerde vervoerder(s) ipv reguliere post. Deze zijn geïnstrueerd dat u de artikelen dient uit te pakken voordat er getekend wordt.Onverhoopt toch schade? Dan dient dit dezelfde dag te worden gemeld. Vul daarbij dit formulier volledig in en stuur deze retour naar het mail adres zoals omschreven in het formulier. Daarbij dient u tevens onderstaande schade foto’s te sturen in goede kwaliteit van:

- het gehele artikel voorzijde
- het gehele artikel achterzijde
- het gehele artikel linkerzijde
- het gehele artikel rechterzijde
- close-up foto van de schade

Bovenstaande is nodig voor onze klantenservice om uw schademelding te beoordelen. Bij het ontbreken van een volledig ingevuld formulier, kopie vrachtbrief of foto's kan uw schademelding helaas niet worden beoordeeld. Goederen die zelf worden afgehaald komen niet in aanmering voor schade beoordeling. Deze dient u zelf (of uw vervoerder) te controleren bij afhaal.