Maak je eigen kunst beeld

Steeds populairder dan het gewone canvas doek is het beschilderen van een beeld. Onze beelden zijn gemaakt van hoogwaardig polyester kunststof. Hierdoor zijn ze allemaal te beschilderen. Speciaal voor workshops en creatieve geesten hebben wij ook een lijn met geprepareerde beelden zodat u direct aan de slag kunt. De beelden kunnen gelijk beschilderd worden.

Dus wil je zelf aan de slag of geef je cursussen en workshops? Bekijk dan onze webwinkel met ons uitgebreide assortiment. Van levensgrote koeien, kalfjes, schapen en lammeren tot aan; kabouters, bad eenden en honden. Voor ieder wat wils!

Bedrijfsuitjes

Je kunt natuurlijk zelf een workshop verzorgen maar het is ook mogelijk dat je dit laat verzorgen. Wij hebben een uitgebreid netwerk aan creatievelingen die cursussen en workshops verzorgen gericht op de zakelijke markt. Leuk als je opzoek bent naar een bijzonder bedrijfsuitje of teambuilding event. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Te denken aan de verf, overalls, de te gebruiken materialen en uiteraard het te beschilderen beeld.

Beplakken, versieren of aanpassen

Al tal van creatievelingen, street artists, schilders een beeldhouwers hebben al eens een van onze beelden bewerkt. De beelden zijn hier dan ook uitermate geschikt voor. Zo worden onze beelden gestoffeerd, omgetoverd tot varkenstafel, paardenlamp of krabpaal. En zo zijn er nog tal van toepassingen te verzinnen. Zo worden sommige beestachtige beelden omgetoverd tot ware schilderijen. Maar ook worden onze skulls en objecten beplakt of voorzien van sierstenen of gemozaïekt. Let wel; Ga je een beeld bewerken of beschilderen dan is dit voor eigen risico.