Manneke piss off - geel

Manneken pis - geel - 32cm
€ 32,95
Op voorraad
SKU
420000-GE
Deze ondeugende manneken pis steekt zijn middelvinger op naar iedereen die hem ziet staan! Voor diegene die wel houden van wat stoute humor is dit beeld zeker een aanwinst. Dit beeld is gemaakt van polyhars en uitgevoerd in mooie hoogglans UV bestendige lak. In beperkte oplage en kleuren verkrijgbaar

Een leuk weetje: Manneken Pis (in het Frans ook le Petit Julien) is een standbeeldje in het centrum van Brussel en stelt een plassend jongetje voor. Het 58 cm grote ventje op een sokkel is geplaatst aan de hoek van de Stoofstraat en de Eikstraat, niet ver van de Grote Markt. Het is uitgegroeid tot een van de beroemdste Belgische en Brusselse monumenten en een symbool/mascotte van de stad Brussel.
Meer informatie
Size 32cm
Materiaal polyester
Collectie designcollection
Zoek op afmeting Klein

Bij de afmetingen zie je vaak de afkorting LxBxH staan. Dit staat voor lengte (L), breedte (B) en Hoogte (H). Indien er slechts een enkele maatvoering staat betreft dit de langste zijde van het object. Om een goede inschatting van de maat te krijgen fotograferen wij onze artikelen veelal met een referentievoorwerp. Bijvoorbeeld een flesje of blikje.

Ben je niet zeker van de maat dan adviseren wij je om de maten vooraf na te gaan d.m.v. een rolmaat.