Dikke Dame - ballerina groot - rood

Dikke Dame - model ballerina kunstbeeld rood - 48x34x77cm (lxbxh)
Op voorraad
SKU
180765-R
€ 169,00
designcollection

Makkelijk te bestellen!

Grootste voorraad in de Benelux

Veilig betalen via je eigen bank

Alleen de beste merken en collecties

Deskundig advies

Prachtig mooi kunstbeeld van een Dikke Dame in dansende vorm, in egaal rode uitvoering. Dit design beeld draagt bij aan een (moderne) sfeer in uw interieur, winkel, evenement of tuin. Een echte blikvanger.


Dikke Dames beelden zijn een eerbetoon aan de vrouw. De kunstbeelden tonen gratie, kracht en sierlijkheid. De beelden zijn hand beschilderd en gemaakt van artresin, een hoogwaardige kunsthars. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Deze collectie is geïnspireerd door de wereldberoemde Nana’s (dikke dames). Waarbij een tal van varianten zelfs te vinden zijn in galerieën en musea over de hele wereld.

Dit beeld is:48x34x77cm (lxbxh)
Voetstuk:26x32cm (lxb)
Meer informatie
Grootte 48x34x77cm (lxbxh)
Materiaal polyester

Onze beelden gemaakt van hoogwaardig kunststof polyester. Hierdoor zijn ze zowel geschikt om binnen als buiten te plaatsen. Dit materiaal is speciaal ontwikkeld zodat je er bijna geen onderhoud aan hebt.
Wat wij wel af en toe adviseren hebben wij hier omschreven.


Bij de afmetingen zie je vaak de afkorting LxBxH staan. Dit staat voor lengte (L), breedte (B) en Hoogte (H). Indien er slechts een enkele maatvoering staat betreft dit de langste zijde van het object. Om een goede inschatting van de maat te krijgen fotograferen wij onze artikelen veelal met een referentievoorwerp. Bijvoorbeeld een flesje of blikje.

Ben je niet zeker van de maat dan adviseren wij je om de maten vooraf na te gaan d.m.v. een rolmaat.