Koe grazend - wit - levensgroot

Koe grazend wit - 220cm
Op voorraad
SKU
180059-W
€ 545,00
designcollection

Makkelijk te bestellen!

Grootste voorraad in de Benelux

Veilig betalen via je eigen bank

Alleen de beste merken en collecties

Deskundig advies

Mooi en levensecht lijkende grazende koe wit in levensgrote afmeting van 220x150cm. Vervaardigd van duurzaam polyester kunststof materiaal en zowel binnen als buiten neer te zetten. Voorzien van metalen bevestigingsplaten die mee zijn gegoten in de hoeven zodat dit object makkelijk is vast te zetten. Een mooi beeld als tuin decoratie, versiering of als presentatie of promotie materiaal. Wat dacht u van een koe voor uw winkel, op een evenement of feest? Ook wordt deze koe veel gebruik als canvas. Gezien de matte afwerking is deze direct beschilderen. Zo creëer je een eigen uniek kunst object! Leuk voor origineel kado, workshops of als bedrijfsuitje.
Meer informatie
Grootte 220x150cm
Materiaal polyester

Onze beelden gemaakt van hoogwaardig kunststof polyester. Hierdoor zijn ze zowel geschikt om binnen als buiten te plaatsen. Dit materiaal is speciaal ontwikkeld zodat je er bijna geen onderhoud aan hebt.
Wat wij wel af en toe adviseren hebben wij hier omschreven.


Bij de afmetingen zie je vaak de afkorting LxBxH staan. Dit staat voor lengte (L), breedte (B) en Hoogte (H). Indien er slechts een enkele maatvoering staat betreft dit de langste zijde van het object. Om een goede inschatting van de maat te krijgen fotograferen wij onze artikelen veelal met een referentievoorwerp. Bijvoorbeeld een flesje of blikje.

Ben je niet zeker van de maat dan adviseren wij je om de maten vooraf na te gaan d.m.v. een rolmaat.