Kunst paard - fight for what's yours

Art horse
€ 4.510,00
Op voorraad
SKU
Kunst paard - fight for what's yours

Prachtig kunstpaard, voorzien van mixedmedia kunst.
Dit werk is in gelimiteerde oplage gemaakt van 2 stuks.
En voorzien van certificaat en is gesigneerd door de kunstenaar.

Dit kunstwerk is in opdracht gemaakt door kunstenaar Frost. Deze jonge Rotterdamse kunstenaar is creatief, grensverleggend en ondernemend. Frost is een autodidact en ondanks een korte uitstap naar de Willem de Kooning Academie is hij snel zijn eigen weg gegaan. Hij refereert dan ook naar deze tijd als: "School kills creativity".
Frost heeft een uitgebreide skillset. Naast grafisch ontwerp, schilderkunst en graffiti heeft hij ook lange tijd visuals verzorgd voor bekende dance events, was hij VJ en produceert hij zijn eigen muziek (EDM/Techno).
Vooral bij jonge kunstverzamelaars zijn z'n werken in trek. Hij haalt veel van zijn inspiratie uit zijn jeugd. Je ziet dan ook vaak film, anime en games gerelateerde thema's terugkeren in zijn kunst.

Meer informatie
Size 200x56x165cm (LxBxH)
Materiaal polyester, glasvezel
Collectie popart
Zoek op afmeting Medium

Bij de afmetingen zie je vaak de afkorting LxBxH staan. Dit staat voor lengte (L), breedte (B) en Hoogte (H). Indien er slechts een enkele maatvoering staat betreft dit de langste zijde van het object. Om een goede inschatting van de maat te krijgen fotograferen wij onze artikelen veelal met een referentievoorwerp. Bijvoorbeeld een flesje of blikje.

Ben je niet zeker van de maat dan adviseren wij je om de maten vooraf na te gaan d.m.v. een rolmaat.