Levensgrote stier - kunst uitvoering - zwart

Glossy design hoogglans uitvoering zwart - 140x235x90cm
Op voorraad
SKU
260000-ZW
€ 1.995,00
designcollection

Makkelijk te bestellen!

Grootste voorraad in de Benelux

Veilig betalen via je eigen bank

Alleen de beste merken en collecties

Deskundig advies

Prachtig levensgroot beeld van een stier in egale zwarte kunst uitvoering. Een waar design object in gladde gepolijste uitvoering. Geliefd onder designers, interieur- en tuinontwerpers, kunst verzamelaars en kunstenaars. Deze levensgrote stier is gemaakt van polyester kunststof en verstevigd met fiberglas. Tevens is deze afgelakt met duurzaam autolak en daarom kan dit beeld zowel binnen als buiten worden geplaatst. Hierdoor licht maar zeer sterk. Voorzien van metalen verankeringsplaten om de stier op een vaste plek te monteren.
Meer informatie
Grootte 235x110x140cm (LxBxH)
Materiaal polyester, glasvezel

Onze beelden gemaakt van hoogwaardig kunststof polyester. Hierdoor zijn ze zowel geschikt om binnen als buiten te plaatsen. Dit materiaal is speciaal ontwikkeld zodat je er bijna geen onderhoud aan hebt.
Wat wij wel af en toe adviseren hebben wij hier omschreven.


Bij de afmetingen zie je vaak de afkorting LxBxH staan. Dit staat voor lengte (L), breedte (B) en Hoogte (H). Indien er slechts een enkele maatvoering staat betreft dit de langste zijde van het object. Om een goede inschatting van de maat te krijgen fotograferen wij onze artikelen veelal met een referentievoorwerp. Bijvoorbeeld een flesje of blikje.

Ben je niet zeker van de maat dan adviseren wij je om de maten vooraf na te gaan d.m.v. een rolmaat.