Krokodil - bohemian - 200cm

Krokodil bohemian kunstbeeld - 200cm
Op voorraad
SKU
180171-DES
€ 599,00
popart

Makkelijk te bestellen!

Grootste voorraad in de Benelux

Veilig betalen via je eigen bank

Alleen de beste merken en collecties

Deskundig advies

Prachtige beeld van een levensgrote krokodil met de hand beschilderd door een lokale kunstenares. Deze krokodil is een mooi design beeld in hoogglans uitvoering. Het beeld is vervaardigd van duurzaam polyester kunststof en afgelakt dus zowel geschikt om binnen als buiten neer te zetten. Een ware blikvanger voor in bijvoorbeeld uw huis, tuin of winkel. Gezien het hier een met de hand beschilderd beeld betreft is elk exemplaar uniek. Alleen in beperkte oplage beschikbaar.
Meer informatie
Grootte 200cm
Materiaal polyester

Onze beelden gemaakt van hoogwaardig kunststof polyester. Hierdoor zijn ze zowel geschikt om binnen als buiten te plaatsen. Dit materiaal is speciaal ontwikkeld zodat je er bijna geen onderhoud aan hebt.
Wat wij wel af en toe adviseren hebben wij hier omschreven.


Bij de afmetingen zie je vaak de afkorting LxBxH staan. Dit staat voor lengte (L), breedte (B) en Hoogte (H). Indien er slechts een enkele maatvoering staat betreft dit de langste zijde van het object. Om een goede inschatting van de maat te krijgen fotograferen wij onze artikelen veelal met een referentievoorwerp. Bijvoorbeeld een flesje of blikje.

Ben je niet zeker van de maat dan adviseren wij je om de maten vooraf na te gaan d.m.v. een rolmaat.