Hond - MEGA cartoon hond - Bohemian stijl

Mega zittende cartoon hond - Bohemian stijl 160cm
Niet op voorraad
SKU
180654-RA
€ 695,00
popart

Makkelijk te bestellen!

Grootste voorraad in de Benelux

Veilig betalen via je eigen bank

Alleen de beste merken en collecties

Deskundig advies

Deze leuke en grappige zittende mega hond kan als decoratie object worden neergezet of als uniek reclame object. Zeker voor een dierenspeciaalzaak, kinderwinkel of op een beurs of evenement zal dit beeld zeker publiek trekken. Prachtig afgewerkt in trendy kleuren en zowel binnen als buiten neer te zetten.

Dit beeld is door een lokale kunstenares met de hand beschilderd. Werkelijk een uniek design waarvan geen enkel exemplaar hetzelfde is. Hierdoor kan de kleurstelling viets afwijken dan die op de foto.
Meer informatie
Grootte 160cm hoog
Materiaal polyester

Onze beelden gemaakt van hoogwaardig kunststof polyester. Hierdoor zijn ze zowel geschikt om binnen als buiten te plaatsen. Dit materiaal is speciaal ontwikkeld zodat je er bijna geen onderhoud aan hebt.
Wat wij wel af en toe adviseren hebben wij hier omschreven.


Bij de afmetingen zie je vaak de afkorting LxBxH staan. Dit staat voor lengte (L), breedte (B) en Hoogte (H). Indien er slechts een enkele maatvoering staat betreft dit de langste zijde van het object. Om een goede inschatting van de maat te krijgen fotograferen wij onze artikelen veelal met een referentievoorwerp. Bijvoorbeeld een flesje of blikje.

Ben je niet zeker van de maat dan adviseren wij je om de maten vooraf na te gaan d.m.v. een rolmaat.