Giraffe - bohemian stijl - 205cm

Giraffe rainbow - Gibra
Op voorraad
SKU
410920
€ 799,00
popart

Makkelijk te bestellen!

Grootste voorraad in de Benelux

Veilig betalen via je eigen bank

Alleen de beste merken en collecties

Deskundig advies

Een waar kunstbeeld! Prachtig kunst beeld van een giraffe in kleurrijke bohemian stijl. Iedere uitvoering is hand beschilderd door een lokale kunstenaar en daarom uniek in patroon. Slechts in beperkte oplage te krijgen. Dit beeld is gemaakt van duurzaam polyester kunststof en is maar liefst 205 cm hoog. Prachtig ter decoratie in een design interieur of ter aankleding van uw winkel of atelier. Het beeld is afgelakt met autolak en hierdoor weer en wind bestendig.
Meer informatie
Grootte 100x40x205cm (LxBxH)
Materiaal polyester

Onze beelden gemaakt van hoogwaardig kunststof polyester. Hierdoor zijn ze zowel geschikt om binnen als buiten te plaatsen. Dit materiaal is speciaal ontwikkeld zodat je er bijna geen onderhoud aan hebt.
Wat wij wel af en toe adviseren hebben wij hier omschreven.


Bij de afmetingen zie je vaak de afkorting LxBxH staan. Dit staat voor lengte (L), breedte (B) en Hoogte (H). Indien er slechts een enkele maatvoering staat betreft dit de langste zijde van het object. Om een goede inschatting van de maat te krijgen fotograferen wij onze artikelen veelal met een referentievoorwerp. Bijvoorbeeld een flesje of blikje.

Ben je niet zeker van de maat dan adviseren wij je om de maten vooraf na te gaan d.m.v. een rolmaat.