Koe - zwart bont - 220cm

Koe levensgroot zwart bont - 220cm
Niet op voorraad
SKU
410915-ZB
€ 495,00
farmfriends

Makkelijk te bestellen!

Grootste voorraad in de Benelux

Veilig betalen via je eigen bank

Alleen de beste merken en collecties

Deskundig advies

Mooi levensgroot beeld van een zwartbonte koe. Dit decoratie beeld is niet van echt te onderscheiden. Gemaakt van duurzaam en hoogwaardig polyester kunststof met een vernis coating. Daarom uitermate geschikt om buiten te zetten waarbij minimaal onderhoud nodig is. De afmeting betreft: 220cm. Deze beelden zijn met de hand geschilderd. Hierdoor kan het zijn dat de tekening van de koe afwijkt dan die op de foto. Dit beeld is een prachtig kado. Maar ook als reclame object zie je deze oer Hollandse koe steeds vaker gebruikt worden.
Meer informatie
Grootte 220x150x70cm
Materiaal polyester

Onze beelden gemaakt van hoogwaardig kunststof polyester. Hierdoor zijn ze zowel geschikt om binnen als buiten te plaatsen. Dit materiaal is speciaal ontwikkeld zodat je er bijna geen onderhoud aan hebt.
Wat wij wel af en toe adviseren hebben wij hier omschreven.


Bij de afmetingen zie je vaak de afkorting LxBxH staan. Dit staat voor lengte (L), breedte (B) en Hoogte (H). Indien er slechts een enkele maatvoering staat betreft dit de langste zijde van het object. Om een goede inschatting van de maat te krijgen fotograferen wij onze artikelen veelal met een referentievoorwerp. Bijvoorbeeld een flesje of blikje.

Ben je niet zeker van de maat dan adviseren wij je om de maten vooraf na te gaan d.m.v. een rolmaat.