IJshoorn Tricolore afneembaar betonnen voet

IJshoorn Tricolore 140cm op betonnen voet
Op voorraad
SKU
420173
€ 219,00
gelato

Makkelijk te bestellen!

Grootste voorraad in de Benelux

Veilig betalen via je eigen bank

Alleen de beste merken en collecties

Deskundig advies

Schepijs ijshoorn decoratie. Deze tricolore (3 kleuren met drie bolletjes ijs) is een XXL reclame object die zeker uw verkoop zal stimuleren! Afmeting: 140 cm (met afneembare voet) Deze prachtige ijshoorn decoratie is vervaardigd van: - hoogwaardig polyester kunststof - afgewerkt met autolak (UV bestendig en speciaal geschikt voor buiten neer te zetten) - stevige afneembare betonnen voet die tevens is mee geschilderd - prachtige afwerking en kleuren Wij hebben een ruim assortiment schep- en softijs hoorns van polyester. Prachtig als decoratie en geeft uw verkoop extra stimulans. Bekijk ook onze andere horeca decoratie artikelen.
Meer informatie
Grootte 140 cm
Materiaal polyester

Onze beelden gemaakt van hoogwaardig kunststof polyester. Hierdoor zijn ze zowel geschikt om binnen als buiten te plaatsen. Dit materiaal is speciaal ontwikkeld zodat je er bijna geen onderhoud aan hebt.
Wat wij wel af en toe adviseren hebben wij hier omschreven.


Bij de afmetingen zie je vaak de afkorting LxBxH staan. Dit staat voor lengte (L), breedte (B) en Hoogte (H). Indien er slechts een enkele maatvoering staat betreft dit de langste zijde van het object. Om een goede inschatting van de maat te krijgen fotograferen wij onze artikelen veelal met een referentievoorwerp. Bijvoorbeeld een flesje of blikje.

Ben je niet zeker van de maat dan adviseren wij je om de maten vooraf na te gaan d.m.v. een rolmaat.