IJshoorn Schepijs tricolore 210cm stoepreclame

IJshoorn Schepijs tricolore 210cm incl. afneembare betonnen voet
Niet op voorraad
SKU
420170-BT
€ 412,00
gelato

Makkelijk te bestellen!

Grootste voorraad in de Benelux

Veilig betalen via je eigen bank

Alleen de beste merken en collecties

Deskundig advies

IJshoorn Schepijs Tricolore - 3 bollen ijs met toef slagroom XXL 210cm IJshoorn Schepijs Tricolore 3 bollen ijs met toef slagroom Prachtige blikvanger zodat uw winkel direct opvalt bij passerend publiek. Gemaakt van hoogwaardig polyester kunststof en afgelakt met speciale coating. Hierdoor zowel binnen als buiten neer te zetten en een minimum aan onderhoud nodig. Dit object is voorzien van een verstevigde betonnen voet. Afmeting ijsco: 60x62x210cm (LxBxH)
Betonnen afneembare voet
Voor buitengebruik
Meer informatie
Grootte 60x62x210cm (LxBxH)
Materiaal polyester

Onze beelden gemaakt van hoogwaardig kunststof polyester. Hierdoor zijn ze zowel geschikt om binnen als buiten te plaatsen. Dit materiaal is speciaal ontwikkeld zodat je er bijna geen onderhoud aan hebt.
Wat wij wel af en toe adviseren hebben wij hier omschreven.


Bij de afmetingen zie je vaak de afkorting LxBxH staan. Dit staat voor lengte (L), breedte (B) en Hoogte (H). Indien er slechts een enkele maatvoering staat betreft dit de langste zijde van het object. Om een goede inschatting van de maat te krijgen fotograferen wij onze artikelen veelal met een referentievoorwerp. Bijvoorbeeld een flesje of blikje.

Ben je niet zeker van de maat dan adviseren wij je om de maten vooraf na te gaan d.m.v. een rolmaat.