ijs schepijs reclame - quatro colore 195cm

schepijs ijshoorn quatro colore 195cm XXL
Op voorraad
SKU
420179-bt
€ 439,00
gelato

Makkelijk te bestellen!

Grootste voorraad in de Benelux

Veilig betalen via je eigen bank

Alleen de beste merken en collecties

Deskundig advies

Schepijshoorn model: quatro colore. In de smaken chocolade, aardbei, citroen en pistache ijs. Schepijs in ijshoorn decoratie. Deze quatro colore (4 kleuren met vier bolletjes ijs) uitvoering is een XXL reclame object die zeker uw verkoop zal stimuleren! Afmeting: 195cm op betonnen voet . Deze prachtige ijshoorn decoratie is vervaardigd van: - hoogwaardig polyester kunststof - afgewerkt met autolak (UV bestendig en speciaal geschikt voor buiten neer te zetten met minimaal onderhoud) - stevige afneembare betonnen voet - prachtige afwerking en kleuren Wij hebben een ruim assortiment schep- en softijs hoorns van polyester. Prachtig als decoratie en geeft uw verkoop extra stimulans. Bekijk ook onze andere horeca decoratie artikelen.
Meer informatie
Grootte 195CM
Materiaal polyester

Onze beelden gemaakt van hoogwaardig kunststof polyester. Hierdoor zijn ze zowel geschikt om binnen als buiten te plaatsen. Dit materiaal is speciaal ontwikkeld zodat je er bijna geen onderhoud aan hebt.
Wat wij wel af en toe adviseren hebben wij hier omschreven.


Bij de afmetingen zie je vaak de afkorting LxBxH staan. Dit staat voor lengte (L), breedte (B) en Hoogte (H). Indien er slechts een enkele maatvoering staat betreft dit de langste zijde van het object. Om een goede inschatting van de maat te krijgen fotograferen wij onze artikelen veelal met een referentievoorwerp. Bijvoorbeeld een flesje of blikje.

Ben je niet zeker van de maat dan adviseren wij je om de maten vooraf na te gaan d.m.v. een rolmaat.