Patatzak met reclame bord - deluxe

Patatzak in glossy uitvoering met metalen frame en handvat - 210cm
Op voorraad
SKU
260004
€ 579,00
horeca

Makkelijk te bestellen!

Grootste voorraad in de Benelux

Veilig betalen via je eigen bank

Alleen de beste merken en collecties

Deskundig advies

Deze super frietzak kunnen mensen niet over het hoofd zien. Maarliefst 210 cm hoog! Hiermee valt u winkel zeker op bij het winkelend publiek. En zeg nu zelf? Als je deze van de verte ziet, krijg je vanzelf wel trek in een patatje. Verhoog uw verkoop met deze prachtige stoepreclame. De luxe uitvoering is vervaardigd uit hoogwaardig polyester met glasvezel en afgelakt met autolak. Hierdoor is het geschikt om buiten te zetten. Deze luxe frietzak is tevens voorzien van een metalen frame met wielen met achterop een metalen RVS handvat om dit beeld nog eenvoudiger binnen en buiten te plaatsen. Het kruitbord is bij de luxe uitvoering voorzien van een metalen handvat.
Meer informatie
Grootte 210cm
Materiaal polyester, glasvezel

Onze beelden gemaakt van hoogwaardig kunststof polyester. Hierdoor zijn ze zowel geschikt om binnen als buiten te plaatsen. Dit materiaal is speciaal ontwikkeld zodat je er bijna geen onderhoud aan hebt.
Wat wij wel af en toe adviseren hebben wij hier omschreven.


Bij de afmetingen zie je vaak de afkorting LxBxH staan. Dit staat voor lengte (L), breedte (B) en Hoogte (H). Indien er slechts een enkele maatvoering staat betreft dit de langste zijde van het object. Om een goede inschatting van de maat te krijgen fotograferen wij onze artikelen veelal met een referentievoorwerp. Bijvoorbeeld een flesje of blikje.

Ben je niet zeker van de maat dan adviseren wij je om de maten vooraf na te gaan d.m.v. een rolmaat.