Hond - Engelse bulldog beeld - bohemian stijl

Engelse bulldog bohemian stijl 65x40cm
Op voorraad
SKU
180713-ST
€ 120,00
popart

Makkelijk te bestellen!

Grootste voorraad in de Benelux

Veilig betalen via je eigen bank

Alleen de beste merken en collecties

Deskundig advies

Prachtig kunst beeld van een Engelse bulldog. Mooi als mooi beeld voor in huis of tuin. Deze Engelse bulldog is een must voor de echte Engelse bulldog liefhebber. Maar ook als los staand kunst object springt dit beeld eruit in elk interieur. Vervaardigd uit hoogwaardig polyresin hars en met oog voor detail afgewerkt. Met de hand geschilderd door een lokale kunstenaar en daarom uniek per exemplaar! Kleur patroon kan daarom iets afwijken van afwijken.

Afmeting: 65 x 40cm
Meer informatie
Grootte 65x40cm
Materiaal polyester

Onze beelden gemaakt van hoogwaardig kunststof polyester. Hierdoor zijn ze zowel geschikt om binnen als buiten te plaatsen. Dit materiaal is speciaal ontwikkeld zodat je er bijna geen onderhoud aan hebt.
Wat wij wel af en toe adviseren hebben wij hier omschreven.


Bij de afmetingen zie je vaak de afkorting LxBxH staan. Dit staat voor lengte (L), breedte (B) en Hoogte (H). Indien er slechts een enkele maatvoering staat betreft dit de langste zijde van het object. Om een goede inschatting van de maat te krijgen fotograferen wij onze artikelen veelal met een referentievoorwerp. Bijvoorbeeld een flesje of blikje.

Ben je niet zeker van de maat dan adviseren wij je om de maten vooraf na te gaan d.m.v. een rolmaat.