broodje gezond pistolet reclame

Pistolet stoepreclame
Op voorraad
SKU
180172
€ 449,00
horeca

Makkelijk te bestellen!

Grootste voorraad in de Benelux

Veilig betalen via je eigen bank

Alleen de beste merken en collecties

Deskundig advies

Stoepreclame van een mega broodje Prachtig polyester broodje gezond, voor bakkers, lunchrooms, broodjeszaken,traiteurs , beenhouwerijen. Als winkel of kraam wil je opvallen bij het winkelend publiek. Daarom hebben wij deze mega blikvanger ontworpen. Veel bakkers, broodjeszaken en slager/traiteurs verkopen belegde broodjes en daar wil je natuurlijk reclame mee maken. Met deze prachtige reclame voor uw deur moet opvallen geen enkel probleem meer zijn. Er is veel aandacht besteed aan het ontwerp van deze blikvanger. Geheel met de hand vervaardigd en beschilderd. Ons belegd broodje ziet er dan ook levensecht en smakelijk uit. Vervaardigd uit hoogwaardige polyester kunststof. Compleet geleverd op afneembare standaard.
Meer informatie
Grootte circa 150cm H
Materiaal polyester

Onze beelden gemaakt van hoogwaardig kunststof polyester. Hierdoor zijn ze zowel geschikt om binnen als buiten te plaatsen. Dit materiaal is speciaal ontwikkeld zodat je er bijna geen onderhoud aan hebt.
Wat wij wel af en toe adviseren hebben wij hier omschreven.


Bij de afmetingen zie je vaak de afkorting LxBxH staan. Dit staat voor lengte (L), breedte (B) en Hoogte (H). Indien er slechts een enkele maatvoering staat betreft dit de langste zijde van het object. Om een goede inschatting van de maat te krijgen fotograferen wij onze artikelen veelal met een referentievoorwerp. Bijvoorbeeld een flesje of blikje.

Ben je niet zeker van de maat dan adviseren wij je om de maten vooraf na te gaan d.m.v. een rolmaat.